Utilajele de deszăpezire au acționat pe străzile municipiului Călărași

Utilajele de deszăpezire au acționat pe străzile municipiului Călărași. FOTO Primăria Călărași

Încă de la ora 03.00, 12 utilaje cu lamă au început să împrăștie material antiderapant pentru înlăturarea stratului de zăpadă din municipiul Călărași. Două buldoexcavatoare acționează pe strada București și Prelungirea București pentru desfășurarea traficului în condiții bune.

Potrivit Primăriei Călărași, începând cu ora 06.00, societatea BRAI–CATA a mobilizat 81 de angajați pentru a curăța trotuarele, intervenind de asemenea în intersecții, treceri de pietoni, în jurul școlilor și a stațiilor de autobuz. Un copac a fost doborât, azi dimineață în apropierea străzii Cornișei (curtea interioară a Bl. C29) dar nu s-au înregistrat pagube, intervenindu-se pentru ridicarea acestuia.

„Vă reamintim că în conformitate cu prevederile HCL 182 / 28.11.2017 privind aprobarea completării Anexei HCL nr. 219 din 29.09.2008 privind aprobarea Regulamentului de Gospodărire Comunală a Municipiului Călărași agenții economici au obligația de a elibera zăpada și gheața de pe trotuarele și rigolele din fața imobilelor pe care le dețin sau le administrează”, au precizat reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*