Vasile Iliuță a semnat contractul pentru un proiect care vizează creșterea capacității de îngrijire în Ambulatoriul Spitalului Județean Călărași

Vasile Iliuță. FOTO CJ Călărași

Președintele CJ, Vasile Iliuta a semnat la sediul Consiliului Județean, contractul pentru proiectul “Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești – unități de asistență medicală ambulatorie pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian”- Ambulatoriu Călărași, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Obiectivul general al proiectului vizează creşterea capacității de îngrijire în Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență „ Dr. Pompei Samarian” Călărași.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Extinderea infrastructurii ambulatorii existente prin construirea unui imobil cu funcțiuni mixte, regim de înălțime P+4E+5E Retras. La parter si la etajul 1 va funcționa extinderea ambulatoriului, iar la etajele 2,3,4 și pe acoperișul etajului 4 vor fi create 138 locuri de parcare.
  2. Îmbunătățirea accesibilității spațiului pentru serviciile medicale și căile de acces
  3. Asigurarea utilităților generale și specifice (inclusiv conectarea la utilități pe amplasamentul obiectivului de investiții)
  4. Achiziționarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie

Valoarea totală: 36.290.135,60 lei

Data finalizării proiectului: 30.11.2024

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*