Vasile Iliuță a semnat două contracte cu finanțare prin PNRR pentru Spitalul de Urgență Călărași

Vasile Iliuță. FOTO CJ Călărași

În această săptămână, la sediul Consiliului Județean Călărași, președintele Vasile Iliuță a semnat două contracte cu finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru Spitalul Județean de Urgență Dr.Pompei Samarian.

Prin semnarea contractului cu INTEGRA MEDICAL BUSINESS SRL se va asigura furnizarea de echipamente și mobilier medical auxiliar izolator. Proiectul are ca obiectiv creșterea capacității de gestionare și prevenire a infecțiilor nosocomiale în cadrul spitalului, în vederea reducerii infecțiilor asociate asistenței medicale. Valoarea totală a contractului de furnizare este de 2.276.580 lei fără TVA.

Prin contractul semnat cu KRAL MEDICAL SOLUTIONS SRL și Asociații vor fi furnizate echipamente pentru blocul operator. Valoarea totală a echipamentelor care vor fi furnizate prin acest contract este de 3.198.908 lei fără TVA.

Ambele contracte fac parte din proiectul “Dotare spital pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale prin PNRR pentru Spitalul Județean de Urgență Dr.Pompei Samarian”.

“Modernizarea și dezvoltarea sistemului sanitar călărășean este prioritar. Așa cum am promis facem eforturi pentru a recupera ceea ce nu s-a făcut de-a lungul anilor și vom valorifica toate oportunitățile de finanțare care se ivesc. Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă unul din obiectivele noastre. Prin aceste proiecte pe care le implementăm investim în sănătate la Călărași!” – a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*