Vasile Iliuță: “Am dat startul astăzi, la Dichiseni și cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, proiectului – Camionul cu sănătate. Va ajunge în toate localitățile din Călărași”

Vasile Iliuță. FOTO Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a dat startul astăzi, la Dichiseni proiectului “Camionul cu sănătate”, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Acest proiect va ajunge în toate localitățile din județul Călărași.

“Acum ceva timp am avut o discuție cu Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, pe tema sănătății și cum să creștem accesibilitatea la sectorul medical. Am realizat că trebuie să mergem noi spre cetățenii județului, să le oferim servicii rapide de screening și consiliere medicală chiar unde locuiesc.

Așa că am dat startul astăzi, la Dichiseni și cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, proiectului – “Camionul cu sănătate” – un proiect axat pe prevenție care să asigure, în format mobil, servicii medicale de bază: testarea rapidă a glicemiei și colesterolului, măsurarea tensiunii arteriale, a saturației de oxigen dar și consiliere privind igiena orală.

“Camionul cu sănătate” va ajunge în toate localitățile județului Călărași, pentru ca toți cei interesați să beneficieze de mai multă atenție pentru sănătatea lor, aceasta având implicații importante pentru bunăstarea comunității” – Vasile Iliuță.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*