Verificări privind respectarea măsurilor de protecție pentru prevenirea COVID-19

Patru bărbați din Dor Mărunt, puși sub control judiciar după ce au jefuit un bătrân de suma de 43.000 de lei

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Călărași, au fost desfășurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări. La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au efectuat controale la 108 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate 117 de sancțiuni contravenționale la legea 55/2020, în valoare de 6.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 586 de mijloace de transport, 154 fiind mijloace de transport în comun și 994 persoane, dintre care 140 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 854 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*