VIDEO Accident pe autostrada A2 București-Constanța: Trafic restricționat și un rănit în urma unei coliziuni

Circulație îngreunată pe Autostrada A2 București-Constanța în urma unui accident rutier petrecut pe raza județului Călărași. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe autostrada A2 București – Constanța, în apropierea localității Nicolae Bălcescu din județul Călărași, a avut loc un accident grav care a dus la rănirea unei persoane și restricționarea traficului.

Un autocamion care se deplasa spre Constanța a lovit glisiera mediană și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe banda a doua, în direcția către București. Impactul a fost puternic, iar conducătorul autoturismului a suferit răni și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a accidentului, circulația rutieră pe banda a doua a sensului de mers către Constanța și pe ambele benzi ale direcției către București a fost restricționată. În acest moment, valorile de trafic pe autostradă sunt ușor ridicate, iar autoritățile recomandă conducătorilor auto să fie atenți și să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului.

Echipele de intervenție se află în zonă pentru a gestiona situația și a relua cât mai rapid circulația normală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*