VIDEO Interviu la bilanț de un an cu directorul general EcoAqua Călărași, Eduard Grama. “Unul din obiectivele mele era eliminarea coeficientului de repartiție la facturi”

Directorul general EcoAqua Călărași, Eduard Grama. FOTO Victor Radu

Se împlinește un an de când Eduard Grama a ajuns în funcția de director general al EcoAqua S.A Călărași. Într-un interviu acordat CLnews, acesta a explicat care au fost obiectivele sale principale pe termen scurt. Grama a menționat aici eliminarea coeficientului de repartiție la facturile consumatorilor. Altfel spus, aceștia nu vor mai plăti pentru pierderile de apă de pe rețea, ci doar ceea ce consumă. În acest sens însă, au obligația de a transmite un index corect, a explicat Grama.

Directorul general al companiei de apă din Călărași a discutat și despre proiectul de investiții finanțat prin POIM care vizează lucrări de extindere și modernizare a rețelei de apă din municipiul Călărași. Grama a precizat că aceste lucrări presupun intervenția pe aproximativ 120 de străzi din oraș și în acest sens a vorbit despre un grafic de intervenții stabilit împreună cu Primăria Călărași astfel încât disconfortul creat să fie minim.

Eduard Grama a preluat funcția de director general al EcoAqua Călărași în luna martie 2022. Anterior a fost administrator public al municipiului Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*