Polițiștii rutieri călărășeni îi învață pe elevi regulile elementare de circulație

Activități ale polițiștilor rutieri în școli de pe raza comunei Grădiștea. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Călărași au desfășurat vineri, 17 septembrie, la trei unități de învățământ de pe raza comunei Grădiștea, activități de informare a copiilor cu privire la regulile elementare de circulație ce trebuie respectate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu ocazia începerii noului an școlar, vineri dimineață, polițiștii rutieri au desfășurat la trei unități de învățământ de pe raza comunei Grădiștea din județul Călărași, activități educativ-preventive destinate copiilor preșcolari și școlari pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, 145 de copii de la clase diferite din cadrul celor trei unități de învățământ au făcut cunoștință cu polițiștii, au avut ocazia să învețe sau să își reamintească principalele reguli de circulație și semnificația indicatoarelor rutiere.

Activitățile s-au desfășurat sub forma unor cursuri interactive, prin care copiilor li s-au explicat cât de importante sunt câteva reguli simple care le pot păstra viața în siguranță, iar la final aceștia au primit materiale informative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*