Polițiștii rutieri călărășeni îi învață pe elevi regulile elementare de circulație

Activități ale polițiștilor rutieri în școli de pe raza comunei Grădiștea. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Călărași au desfășurat vineri, 17 septembrie, la trei unități de învățământ de pe raza comunei Grădiștea, activități de informare a copiilor cu privire la regulile elementare de circulație ce trebuie respectate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu ocazia începerii noului an școlar, vineri dimineață, polițiștii rutieri au desfășurat la trei unități de învățământ de pe raza comunei Grădiștea din județul Călărași, activități educativ-preventive destinate copiilor preșcolari și școlari pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, 145 de copii de la clase diferite din cadrul celor trei unități de învățământ au făcut cunoștință cu polițiștii, au avut ocazia să învețe sau să își reamintească principalele reguli de circulație și semnificația indicatoarelor rutiere.

Activitățile s-au desfășurat sub forma unor cursuri interactive, prin care copiilor li s-au explicat cât de importante sunt câteva reguli simple care le pot păstra viața în siguranță, iar la final aceștia au primit materiale informative.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*