Ziua Armatei Române, sărbătorită la Călărași

Ziua Armatei Române, sărbătorită la Călărași. Prefectura Călărași

Ziua Armatei Române a fost sărbătorită la Călărași.

Prefectura Călărași a anunțat că Ziua Armatei este un moment de comemorare, dar și de recunoștință față de soldații și veteranii care au slujit în armata noastră și au făcut sacrificii de neimaginat pentru libertatea și prosperitatea noastră.

“Este important să ne amintim că Ziua Armatei nu este doar despre echipamente militare și strategii de operațiuni, ci este în primul rând despre oameni. Este despre acei oameni dedicați care renunță la confortul personal și se pun în slujba altora. Este despre acei oameni curajoși care înfruntă pericole și aduc protecție în viața noastră de zi cu zi.

Astăzi, de Ziua Armatei, avem ocazia să ne exprimăm recunoștința față de aceștia și să le demonstrăm sprijinul nostru. Suntem mândri de serviciul lor și suntem încrezători în capacitatea și profesionalismul acestora de a apăra valorile și interesele țării noastre.

La mulți ani Armatei României!” – Prefectura Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*