Ziua Internațională a Copilului aduce Magie și Bucurie la Călărași: Carnavalul personajelor de poveste și multe surprize dulci

Ziua Copilului aduce Carnavalul personajelor de poveste și multe surprize dulci. FOTO: Primăria Călărași

Călărășenii, copii și adulți deopotrivă, se vor putea bucura și anul acesta, de  1 Iunie, de participarea la Ziua Internațională a Copilului, implicându-se în evenimente și activități captivante menite să îi încânte și să îi antreneze.

Primăria Municipiului Călărași pregătește, și de această dată, multe surprize și concursuri pentru copii, principala atracție fiind Carnavalul personajelor de poveste la care toți sunt invitați să participe, costumați în personajul favorit.

Petrecerea începe la ora 09.30 în zona scenei situată în Parcul Dumbrava, unde mascote diverse, inclusiv din Jurassik Park, aduc și anul acesta magia poveștilor. De asemenea, parada de început a personajelor Disney – dotate cu instrumente zgomotoase, tobe, trompetă, tamburină, îi va aduna pe copii într-un marș vesel prin parc, copiii învățând, împreună cu personajele, un imn al copilăriei, creat special pentru acest eveniment.

Câteva dintre cele mai atractive evenimente organizate cu această ocazie, zi plină de magie și entuziasm pentru toți copiii din oraș, sunt oglinda foto, camera 360, pictură pe față, baloane modelabile, standuri ale instituțiilor invitate.

Animatorii – coordonatori ai întregului eveniment, vor crea o atmosferă veselă, de sărbătoare, vor anunța activitățile evenimentului, parcul va deveni un loc de joacă plin de distracție și aventură, de culoare și surprize care îi așteaptă pe cei mici, oferindu-le ocazia de a se distra și de a explora activități noi și interesante.

Primăria a pregătit și surprize dulci care vor fi oferite tuturor participanților la standurile organizate în perimetrul evenimentului. Cea mai mare surpriză va fi cea de final, pe care vă invităm să nu o ratați!

Invitația se adresează tuturor copiilor municipiului pe care îi așteptăm cu nerăbdare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*