Bărbat reținut de polițiștii din Călărași pentru agresiune sexuală

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Călărași pentru agresiune sexuală după ce a pipăit o femeie și a încercat să o sărute, incidentul având loc într-o scară de bloc.

Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași a transmis că în data de 19 iunie, în jurul orei 21:35, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, de 29 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că a fost pipăită de un bărbat.

“Din verificările efectuate, a reieșit că, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 21:30, apelanta, în timp ce se afla pe o scară de bloc din municipiul Călărași, ar fi fost ajunsă din urmă de un bărbat, care ar fi luat-o în brațe, ar fi pipăit-o, după care ar fi încercat să o sărute, moment în care aceasta ar fi început să țipe, iar agresorul ar fi fugit”, a anunțat IPJ Călărași.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, barbatul a fost identificat și a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „agresiune sexuală”. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*