Bărbat reținut de polițiștii din Călărași pentru agresiune sexuală

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Călărași pentru agresiune sexuală după ce a pipăit o femeie și a încercat să o sărute, incidentul având loc într-o scară de bloc.

Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași a transmis că în data de 19 iunie, în jurul orei 21:35, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, de 29 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că a fost pipăită de un bărbat.

“Din verificările efectuate, a reieșit că, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 21:30, apelanta, în timp ce se afla pe o scară de bloc din municipiul Călărași, ar fi fost ajunsă din urmă de un bărbat, care ar fi luat-o în brațe, ar fi pipăit-o, după care ar fi încercat să o sărute, moment în care aceasta ar fi început să țipe, iar agresorul ar fi fugit”, a anunțat IPJ Călărași.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, barbatul a fost identificat și a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „agresiune sexuală”. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*