Călărășean prins în Ialomița cu peste 4.000 de țigarete de contrabandă

Peste 4.200 de țigarete netimbrate au fost indisponibilizate de polițiștii ialomițeni în urma unui filtru rutier, ascunse în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat din Călărași.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliţie Rurală Slobozia au oprit pentru control, joi, 01 iulie, în jurul orei 16.00, pe DN2A, în localitatea Misleanu, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Călărași. În urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în habitaclu o geantă de voiaj, în care se aflau 210 pachete de țigări provenite din contrabandă. În total au fost ridicate peste 4200 de țigarete netimbrate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*