Femeie reținută de polițiști după ce, aflată în stare de ebrietate, a spart geamul unei agenții de turism

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din Călărași au reținut o femeie bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, aflată în stare de ebrietate și în pe fondul unui conflict cu concubinul, a spart geamul unei agenții de turism.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 09 mai, în jurul orei 21.35, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart suprafața vitrată a unei ferestre ce aparține unei agenții de turism din municipiul Călărași.

„În fapt, în jurul orei 21.30, o femeie în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu concubinul, a lovit cu o geantă în care avea depozitate mai multe obiecte metalice, un geam, provocând spargerea acestuia”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Față de femeie a fost dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*