Șoferi sancționați de polițiști pentru parcare neregulamentară în municipiul Călărași

Șoferi sancționați de polițiști pentru parcare neregulamentară. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu polițiștii locali au acționat marți, 3 august, în intervalul 11.30 – 13.30, în municipiul Călărași, pentru depistarea șoferilor care parchează neregulamentar.

Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.335 de lei.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie, pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*