Târgul de Crăciun din Călărași se va deschide, oficial, vineri, 17 decembrie

Târgul de Crăciun din Călărași se va deschide, oficial, vineri, 17 decembrie. FOTO CJ Călărași

Magie în lumină rece și caldă, un brad sub care copiii își pot pune o dorință, elemente de decor premieră pentru Călărași, toate acestea au fost amenajate în Târgul de Crăciun 2021.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Călărași, Târgul se va deschide oficial pe data de 17 decembrie, la ora 18.00, și își va închide porțile în ultima zi din an.

„Urmează, zilele acestea, ca producătorii de obiecte specifice sărbătorilor de iarnă să se instaleze în cele 11 căsuțe ale elfilor, ieslea Mântuitorului să prindă contur, iar Căsuța lui Moș Crăciun să fie așezată la loc de cinste”, au transmis sursele citate.

Din data de 22 decembrie, în mijlocul Târgului de Crăciun, va fi amplasată scena pe care vor urca micii colindători ai județului, dar și artiști îndrăgiți. Spectacolele se vor desfășura în zilele de 23, 24 și 25 decembrie, respectiv 31 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*