Un pompier militar de la Detașamentul Călărași a ieșit la pensie, de 8 martie, în aplauzele colegilor

Plutonierul adjutant Paraschiv Marian, de la Detașamentul de pompieri Călărași, a ieșit la pensie în aplauzele colegilor. FOTO ISU Călărași

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant Paraschiv Marian a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toți colegii săi de la Detașamentul de pompieri Călărași și de către comanda unității.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, pompierii s-au despărțit marți, 8 martie, de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant Paraschiv Marian – subofițer operativ principal la Garda de intervenție și stingere nr. 1 Călărași, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva viețile semenilor și bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Inspectorul șef al ISU Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Paraschiv Marian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre și desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

„Și noi, colegii din cadrul ISU Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate și pensie lungă”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU „Barbu Știrbei” Călărași, plutonierul adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*