Un șofer depistat cu o alcoolemie de 2,80 gr/l la Oltenița a fost reținut 24 de ore

Un șofer care a fost depistat cu o alcoolemia de 2,80 gr/l la Oltenița a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 30 septembrie, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani.

Acesta a refuzat testarea în vederea stabilirii alcoolemiei și a fost condus ulterior condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, fiindu-i retras permisul de conducere pentru 12 ore.

În urma efectuării expertizei, a reieșit o concentrație de alcoolemie de 2,80 gr/l.

Astfel, în urma administrării probatoriului, la data de 2 octombrie, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, față de acesta fiind luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*