Vasile Iliuță: “Îmi doresc să facilităm accesul cetățenilor la servicii medicale de calitate”

Vasile Iliuță. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a afirmat că își dorește facilitarea accesului cetățenilor la servicii medicale de calitate.

Vasile Iliuță a declarat că o administrație performantă poate fi făcută doar dacă se acționează în beneficiul cetățenilor și dacă proiectele implementate în județ aduc o schimbare reală în viața acestora.

Am fost prezent astăzi la conferința de închidere a proiectului AL-IN – Acțiuni Localizate și Incluziune în comunități rome din județul Călărași”, proiect finanțat prin Fondul Român de Dezvoltare Socială în cadrul Programului “Dezvoltarea locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”.

Proiectul a permis accesul locuitorilor din mai multe localități din județul Călărași la consultații medicale gratuite și creșterea incluziunii pentru persoanele de etnie romă, prin asigurarea unor servicii adecvate și necesare.

Îmi doresc să facilităm accesul cetățenilor la servicii medicale de calitate, să reușim să punem actul de prevenție în prim-plan atunci când vorbim de sănătate și să conștientizăm că trăim cu toții într-o comunitate unde unitatea, colaborarea și depășirea tuturor prejudecăților trebuie să fie priorități” – Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*