Discuții la Consiliul Județean Călărași pe tema obiectivului de investiții Zona de Agrement

FOTO Consiliul Județean Călărași

La sediul Consiliului Județean Călărași a avut loc o întâlnire la care au fost prezenți președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, vicepreședintele Ion Samoilă, managerul public al județului, Marius Fulga, angajați din cadrul aparatului de specialitate și reprezentanți ai societății care va întocmi documentația tehnică (faza Studiu de fezabilitate) pentru obiectivul de investiții Zona de Agrement.

Scopul acestei întâlniri a fost acela de a stabili etapele ce urmează a fi parcurse în vederea finalizării studiului de fezabilitate ce va fi predat la începutul lunii iunie pentru înființarea unui Aqua parc, cu funcțiuni de piscină exterioară, cu sezlonguri, foodcourt și zonă de relaxare (zona outdoor) și funcțiuni de centru spa (zona indoor).

Acest obiectiv de investiții este deja inclus în MaterPlanul Investițiilor în Turism aprobat prin Hotărâre de Guvern, urmând a se desfășura în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*