Dosar penal pe numele unui bărbat din Modelu pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din Călărași au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Modelu pentru încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 20 decembrie, în jurul orei 18:07, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 41 de ani, din comuna Modelu, județul Călărași, cu privire la faptul că soțul său a intrat peste ea în casă, încălcând ordinul de protecție.

“În urma primelor verificări, a reieșit faptul că la data de 16 decembrie a.c., față de soțul femeii a fost emis un ordin de protecție provizoriu de către polițiști, pentru o perioadă de 5 zile, iar la data de 20 decembrie a.c., a fost dispusă de către Judecătoria Călărași prelungirea măsurilor pentru 6 luni.

În fapt, în ziua de 20 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, bărbatul a mers la domiciliul său din Modelu, motivând că ordinul de protecție provizoriu asupra sa a expirat” – IPJ Călărași.

În cauză, a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*