Vasile Iliuță a semnat contractul pentru reabilitarea mai multor drumuri județene

Vasile Iliuță a semnat contractul pentru reabilitarea mai multor drumuri județene. FOTO CJ Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a semnat contractul pentru cel mai lung drum din Regiunea Sud-Muntenia și cu cea mai mare valoare -peste 77 milioane de euro din județul Călărași.

Contractul prevede modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene DJ201B tronson DN31 – Ulmeni – Lunca (Ostrovu) – Frăsinet km 49+730 – km 81+290, DJ305 tronson Lunca (Ostrovu) – Lehliu Sat – Săpunari km 0+000 – km 33+529, DJ 313 tronson Săpunari – limită judeţul Ialomiţa km 28+700 – km 30+500 și DJ 309 – tronson Bogata – DJ 307A – Al. Odobescu – N. Bălcescu – Zimbru (DJ 304) – Făurei – Dănești (DJ 303) – Nucetu (DN3).

Traseul celor patru drumuri asigură legătura între două drumuri naționale respectiv intersecția cu DN31 și intersecția cu DN3.

Drumurile județene analizate sunt DJ 201B, DJ305, DJ313 si DJ309 si au o lungime totală de 101,551 km.

Va fi sporită siguranța traficului rutier și traficului pietonal odată cu modernizarea drumurilor. Au fost prevăzute și trotuare pentru circulația pietonală și 24 de km piste de biciclete în intravilanul localităților.

Contractul s-a semnat în prezența directorului general ADR Sud-Muntenia, Liviu Gabriel Mușat, a directoarei Andreea Mirela Tache, a directoarei Autorității de Management Gabriela Călin, a administratorului public, Bogdan Cristian Mihai și cu implicarea directă a Direcției de Dezvoltare și a Direcției Tehnice din Consiliul Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*