Călărășean reținut după ce a furat mai multe bunuri din casa fostei concubine, a agresat-o pe femeie și a încălcat ordinul de protecție

Un călărășean a fost reținut după ce a furat mai multe bunuri din casa fostei concubine, a agresat-o pe femeie și a încălcat ordinul de protecție.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 16 februarie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, de 45 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că în seara de 15 februarie, fostul concubin, de 48 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința sa, sustrăgând mai multe bunuri.

“În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că față de bărbat ar fi fost emis ordin de protecție provizoriu, fiindu-i interzis să se apropie de femeie sau de copilul lor la mai puțin de 100 m, pentru 5 zile.

Ulterior, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 21:00, bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, motivând că ar vrea să se împace. Întrucât ar fi fost refuzat de femeie, ar fi tras-o de păr pe aceasta, i-ar fi distrus un televizor, susținând că își va lua lucrurile și va pleca.

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, persoana vătămată a constatat faptul că din locuință ar lipsi mai multe bijuterii din aur și documente personale” – IPJ Călărași.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, furt calificat, distrugere și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Față de bărbat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*