Candidatul AUR la președinția CJ Călărași, Daniel Florea, soluții pentru reducerea abandonului școlar

Daniel Florea, președintele AUR Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Călărași, Daniel Florea, vine cu mai multe soluții pentru reducerea abandonului școlar.

Daniel Florea consideră că reducerea abandonului școlar poate fi realizată în două moduri.

„În primul rând  trebuie să existe clădiri care să fie adecvate, să fie moderne, copilul să fie în siguranță la școală. În al doilea rând trebuie să-i oferi tu, administrație locală, plăcerea de a veni și de a rămâne la școală, de a sta la școală. Uneori există și soluții adiacente, o masă caldă, un after school. Sunt niște cheltuieli pe care trebuie să le facă primăria, dar este mult mai mare beneficiul decât costul în bani. În momentul în care ai un copil care stă la școală, n-ai un copil pe stradă, n-ai niște părinți îngrijorați. N-ai copii care să cerșească sau să se drogheze sau să fumeze sau să bea de la niște vârste fragede. Ai niște copii educați”, a declarat Daniel Florea.

El a remarcat că în urma reconversiei profesionale avem numai frizeri, agenți de pază, ospătari și bucătari și s-a întrebat de ce într-un județ precum Călărași nu sunt pregătiți oameni pentru agricultură și piscicultură.

  • Comandat de: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
  • Executant: SC CityMedia Consulting SRL
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240330

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*