Peste 300 de polițiști călărășeni, în serviciu pentru un weekend în siguranță

Peste 300 de polițiști, în serviciu pentru un weekend în siguranță. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au intervenit, în weekend-ul recent încheiat, la peste 260 de solicitări ale cetățenilor, au constatat 28 de infracțiuni și au aplicat 378 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în perioada 13 – 15 august, peste 300 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 56 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 265 de evenimente, dintre care 262 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 28 de infracțiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 378 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 220.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate cinci infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 52 de permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*