Prefectura Călărași a găzduit ședința Comisiei Județene privind Incluziunea Socială

Prefectura Călărași a găzduit ședința Comisiei Județene privind Incluziunea Socială. FOTO Prefectura Călărași

Ședința Comisiei Județene privind Incluziunea Socială ce a avut loc marți, 14 mai 2024, în sala de ședințe a Instituției Prefectului județul Călărași, a avut pe ordinea de zi următoarele puncte:

  1. Stadiul de realizare al obiectivelor și acțiunilor din “Planul județean de acțiuni privind incluziunea socială pe anul 2023” la nivelul județului Călărași. Au prezentat materiale: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Direcția de Sănătate Publică a județului Călărași.
  2. Aprobarea “Planul județean de acțiuni privind incluziunea socială pe anul 2024” la nivelul județului Călărași;
  3. Avizarea “Strategiei Județene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2024-2028 Călărași”;
  4. Avizarea “Planului anual de acțiune privind serviciile sociale finanțate din bugetul CJ Călărași pentru anul 2024”;
  5. Avizarea “Planului județean de măsuri pentru incluziunea cetățenilor români aparținând minorității rome pe anul 2024” la nivelul județului Călărași.

Prefectul județului Călărași, Valentin Deculescu, a apreciat în cadrul întâlnirii că această comisie trebuie să se întrunească mai des, întrucât s-ar evidenția mai bine problemele din mediul social și s-ar găsi o rezolvare mai rapidă.

Din Comisia Județeană privind Incluziunea Socială fac parte: Instituția Prefectului județul Călărași, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Călărași, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, Casa Județeană de Pensii Călărași, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Călărași, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Călărași, Direcția Județeană pentru Agricultură Călărași, Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, Direcția de Sănătate Publică din Călărași, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Călărași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași, Asociația Comunelor Filiala Județeană Călărași, Tribunalul Călărași, Direcția Județeană pentru Sport Călărași, Direcția Regională de Statistică, Consiliul Județean Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Primăria Oltenița, Primăria Lehliu Gară, Primăria Fundulea, Primăria Budești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*