Sens unic pe strada Lalelelor din Călărași

Sens unic pe strada Lalelelor din Călărași

Primăria Călărași a anunțat că a fost instituit sens unic pe strada Lalelor din Călărași.

Potrivit Primăriei Călărași, începând de astăzi, 23 octombrie 2023, conform proiectului aprobat în ședința de lucru a Comisiei pentru Siguranța Circulației din Municipiul Călărași din 28 septembrie 2023, se va institui sens unic pe strada Lalelelor (zona Liceului Tehnologic Dan Mateescu, Ambulanța Călărași, blocurile M2, M4, M8, M9, M10, M11, M14 și M15), după cum urmează:

Intrare dinspre strada Știrbei Vodă (între blocurile M2 și M9)

Două ieșiri înspre strada Dunărea: una între blocurile M10 și M12) și cealaltă între blocul M14 și Grădinița Țara Copilăriei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*