Au fost finalizate lucrările la proiectul de modernizare a Complexului Bazar Big

Au fost finalizate lucrările la proiectul de modernizare a Complexului Bazar Big

Primăria Călărași a anunțat că au fost finalizate lucrările în cadrul proiectului de modernizare a Complexului Bazar Big, după ce la data de 2 noiembrie 2023 s-a semnat procesul verbal de recepție.

Investiția cuprinde:

– Hala Big Bazar, în suprafață de 1.676 mp. Construcția are destinația de spațiu comercial care se întinde pe o suprafață de 1.549,42 mp, fiind format din 87 de spații de vânzare. 14 dintre ele au o suprafață de 14 mp (3,5m X 4m) iar 72, de 12 mp (3m X 4m). Cel de-al 87-lea spațiu va fi utilizat de către SPPO ca punct administrativ. Înălţimea totală va fi de 6,45 m iar cea liberă de 4,00 m.

– Stația de pompare, suprafață de 26,3 mp.

– Rezervorul de incendiu, suprafață de 16,5 mp.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 6.326.572 lei (fără TVA) din care:

– Valoare Hală: 5.951.572 lei (fără TVA)

– Valoare Stație și Rezervor: 375.000 lei (fără TVA)

Suma minima de închiriere, aprobată prin Hotărâre de Consiliu Local este de 12 euro / mp.

Autorizația de construire a fost emisă sub numărul 175 / 1 iulie 2020. În prealabil, au fost desființate 13 construcții și o platformă betonată, prin Autorizația de desființare nr. 1 din 26 ianuarie 2021.

Pe data de 2 noiembrie 2023, a fost depusă cererea de intabulare a celor 3 construcții menționate mai sus în cartea funciară, urmând ca OCPI să elibereze încheierea de intabulare în termen de 7 zile.

Urmează apoi adoptarea unui Proiect de Hotărâre pentru trecerea din administrarea Consiliului Local al Municipiului Călărași în administrarea Serviciului Public Piețe și Oboare a celor 3 construcții menționate anterior.

După adoptarea PH-ului se va iniția procedura de închiriere a spațiilor comerciale prin licitație publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*