VIDEO: Vasile Iliuță: “Am fost validat în Consiliul Politic Național candidat al PSD pentru președinția Consiliului Județean Călărași. Marius Dulce, validat pentru a candida la Primăria Călărași”

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, la conferința de presă a PSD Călărași. FOTO: captură video

Președintele organizației județene PSD Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat că a fost validat în Consiliul Politic Național candidat al social-democraților pentru președinția Consiliului Județean Călărași, iar Marius Dulce a fost validat pentru a candida la Primăria Călărași.

PSD Călărași a organizat astăzi, o conferință de presă, la care a participat președintele organizației Vasile Iliuță și mai mulți candidați la primării din județ.

Vasile Iliuță a vorbit despre cel mai important eveniment din această săptămână.

“A avut loc Consiliul Politic Național, unde am fost validat ca și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, iar Marius Dulce, candidat în funcția de primar al municipiului Călărași. Împreună ducem proiectele mai departe, împreună vom continua să reușim în tot ce ne-am propus ca să dezvoltăm județul Călărași și municipiul Călărași. Aceste lucruri se întâmplă pentru că în statutul Partidului Social Democrat există această aprobare pentru a candida pentru funcția de primar reședință de județ și președinte al Consiliului Județean”, a spus Vasile Iliuță.

Liderul PSD Călărași a vorbit și despre importanța municipiului Călărași la alegeri.

“Suntem în întâlniri în municipul Călărași pe secții de votare. Am demarat această acțiune de a sta de vorbă cu reprezentanții secțiilor de votare pe municipiul Călărași. După cum știți, cel mai mare bazin de voturi este în municipiul Călărași, 35% din voturi sunt în municipiul Călărași și restul de 65% sunt în celelalte 54 de localități”, a explicat președintele PSD Călărași.

Vasile Iliuță a prezentat și câțiva candidați ai social-democraților la primării din județ.

Este vorba de Georgiana Teodorescu, pentru Primăria Nicolae Bălcescu, Gheorghe Petcu, pentru Primăria Lunca, Valter Dragnea, pentru Primăria Alexandru Odobescu, Dan Mușat, pentru Primăria Cuza Vodă, Ion Adamescu, pentru Primăria Borcea, Eugen Mihai, pentru Primăria Jegălia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*