Bărbat cercetat după ce a furat mai multe bunuri dintr-un apartament nelocuit din Călărași

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un bărbat este cercetat după ce a furat mai multe bunuri dintr-un apartament nelocuit din Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 9 martie, în jurul orei 12:27, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 72 de ani, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din imobilul nelocuit, situat în municipiu.

“În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că în perioada 26 februarie – 9 martie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil, prin escaladarea gardului apoi prin forțarea ușii de acces, de unde ar fi sustras un televizor, 20 de sticle de alcool de diferite mărci, vase din cristal, o tavă din argint și un set de vase de bucătărie, provocând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” – IPJ Călărași.

În urma urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, polițiștii au identificat autorul în persoana unui bărbat, de 31 de ani, din municipiul Călărași, însă acesta s-a sustras cercetărilor.

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 16:30, un polițist din cadrul Biroului de Investigații Criminale, aflându-se în timpul liber, l-a reperat pe bărbatul căutat, acesta relaționând cu echipajele aflate în serviciu, reușindu-se astfel interceptarea și conducerea la sediul unității de poliție a autorului.

Față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*