VIDEO Eduard Grama, noul director al Ecoaqua: „Deocamdată nu cresc prețurile la apă!”

Eduard Grama, noul director al Ecoaqua: „Deocamdată nu cresc prețurile la apă!”

Noul director al SC Ecoaqua SA Călărași, Eduard Grama, a precizat joi, 31 martie, în cadrul conferinței săptămânale de presă a PSD Călărași, că se va implica în identificarea unor soluții pentru diminuarea pierderilor de apă, precizând, totodată, că, pentru moment, nu se are în vedere o creștere a prețurilor.

„Am început deja să cer documente și situații financiare. Voi fi activ, în acest sens. Vă voi ține la curent. Voi aduce în fața dumneavoastră toate informațiile de care aveți nevoie. După o evaluare a situațiilor financiare și a ce se întâmplă pe teren, vom avea o situația clară cu ce se întâmplă la Ecoaqua. (…)În acest moment nu vor crește prețurile la apă. Dar, evaluăm și vom veni în fața dumneavoastră și vă vom spune ce procedură vom urma”, a spus Grama.

Prezent la conferința de presă, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a explicat cum s-a luat decizia numirii lui Eduard Grama la conducerea Ecoaqua, în locul lui Marcel Nuțu, care  a revenit în funcția de director tehnic în cadrul societății.

„În urma unei evaluări făcute la nivelul conducerii CJ și în urma analizei la nivel celui mai mare operator de apă și canal, am identificat o serie de probleme vizavi de implementarea unui proiect care urmează a fi semnat pe Programul Infrastructură Mare. Făcând o evaluare, pentru a aduce un proiect destul de mare pentru Călărași, m-am uitat pe activitatea unuia dintre cei mai responsabili oameni de administrație, Eduard Grama. (…)Operatorul de apă și canal va semna proiectul și suntem maxim la trei săptămâni de la semnarea contractului. De aici vine și numirea lui Eduard Grama. El este cel care trebuie să conducă Ecoaqua și să reușească punerea în aplicare a proiectului”,  a declarat Vasile Iliuță.

La conferința de presă a PSD Călărași a fost prezentă și Daniela Arbagic, director al DGASPC Călărași, care a vorbit despre situația refugiaților ucraineni, găzduiți la nivelul județului Călărași.

„Avem stabilite deja trei locații, către Centrul teritorial de primire și repartizare a refugiaților, astfel încât noi avem acum nouă persoane la un apartament social și, de ieri (miercuri, 30 martie – n.r.), avem încă 13 persoane la Căsuța de tip familial Lotus, de la Ciocănești, o căsuță care a aparținut, în trecut, Centrului de la Făurei. Este vorba numai de copii însoțiți de mame, mătuși sau susținători legali. (…)Încercăm, în paralel, în afară de aceste cazuri care se află în evidența noastră, pe care le și evaluăm, să facilităm și înscrierea lor la școală, în calitate de audient pentru copii. Deocamdată, nu am avut cazuri de copii neînsoțiți”, a explicat Daniela Arbagic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*