Forțe de ordine mobilizate în Călărași în acest weekend pentru siguranța cetățenilor

Forțe de ordine mobilizate în Călărași pentru asigurarea siguranței cetățenilor. FOTO: IPJ Călărași

În acest weekend, polițiștii, jandarmii și specialiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog sunt mobilizați pentru a asigura un climat de ordine, liniște și siguranță publică în zonă.

Începând cu data de 30 iunie și până pe 2 iulie, forțele de ordine colaborează cu celelalte instituții responsabile de menținerea ordinii și liniștii publice pentru a desfășura acțiuni concentrate asupra prevenirii și combaterii faptelor de violență, consumului de alcool și droguri.

Eforturile depuse în această perioadă au drept scop principal combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și controlul circulației rutiere. Polițiștii vor utiliza echipamente moderne de supraveghere a traficului și măsurare a vitezei pentru a depista conducătorii auto care nu respectă normele legale.

De asemenea, vor fi folosite aparate etilotest și drugtest pentru a identifica și sancționa persoanele care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Zonele de interes major pentru forțele de ordine includ centrele comerciale, parcurile, societățile comerciale din domeniul alimentației și băuturilor, precum și locațiile în care se desfășoară jocuri de noroc.

În plus, eforturile de asigurare a siguranței cetățenilor se extind și la prima ediție a Festivalului Danubius MotorFest, unde forțele de ordine sunt prezente pentru a se asigura că evenimentul se desfășoară într-un cadru sigur și fără incidente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*