Percheziții ale polițiștilor călărășeni la persoane bănuite de trafic de droguri

Percheziții ale polițiștilor călărășeni la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii DIICOT Călărași, au efectuat joi, 05 ianuarie, trei percheziții, în municipiul Călărași, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În fapt, începând cu anul 2022, trei bărbați, din municipiul Călărași, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, ar fi achiziționat droguri de mare risc (cocaină) și le-ar fi comercializat către consumatori din municipiul Călărași.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate patru pliculețe cu cocaină, două doze de cannabis, trei telefoane mobile, 5.800 de euro, 9.500 de lei, 220 de lire și 100 de dolari.

Trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT Călărași, pentru audieri, ulterior fiind reținute pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*