Polițiștii călărășeni au intervenit după ce o cisternă circula haotic pe Autostrada A2. Șoferul era din Ucraina și avea o alcoolemie de 1,67 mg/l

Mașină de Poliție

Polițiștii călărășeni au intervenit după ce o cisternă circula haotic pe Autostrada A2 și au constatat că șoferul era din Ucraina și avea o alcoolemie de 1,67 mg/l.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 18 octombrie, polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către mai mulți participanți la trafic, cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe Autostrada A2, pe sensul către Constanța.

“Din informațiile primite în timp real, cu privire la poziția vehiculului, s-a reușit interceptarea acestuia în spațiul de servicii de la km 49. Astfel, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, de 43 de ani, cetățean ucrainean. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă acesta a refuzat” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, ulterior, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Vehiculul era destinat trasportului de motorină, iar la momentul identificării era fără încărcătură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*