Surpriza pompierilor călărășeni pentru un băiețel de 9 ani

FOTO ISU Călărași

Pompierii călărășeni au făcut o surpriză unui băiețel de 9 ani care este născut astăzi.

Iată cum povestesc pompierii că a decurs această întâlnire.

“În această dimineață, pe la 11.00, am răspuns unei idei frumoase, în care eram invitați să fim complici la o surpriză plăcută, cu scopul declarat de aduce bucurie unui copil de 9 ani, despre care noi aveam informații că este îndrăgostit de meseria de pompier, de mic.

Reţeta nu a fost deloc complicată si cu rezultate dintre cele mai bune: o autospecială de intervenţie, trei pompieri subofițeri, o femeie ofițer psiholog și mămica băiețelului, care a avut cele mai multe emoții dintre toți.

Apoi: tort, prăjituri, bomboane, o mașină de pompieri machetă și fiecare cu câte un zâmbet la purtător.

Am surprins sărbătoritul zilei în clasa de curs. Toți copiii au fost bucuroși sa ne vadă. Ni s-au alăturat surprizei doamna învățătoare și doamna director.

Am cântat “La mulți ani!” unii altora și ne-am urat numai lucruri de bine, anume copiii sa aibă rezultate minunate la învățătură, iar pompierii misiuni duse la bun sfârșit si sa se întoarcă cu toții sănătoși de la fiecare intervenţie.

S-au făcut “doar” vreo 1000 de fotografii în 30 minute. I-am depășit pe asiatici la viteza fotografierii.

Am ieșit cu copiii la autospeciala de intervenţie din fața Școlii Mircea Vodă. Toți elevii s-au jucat un pic de-a pompierii și au udat și copacii, dar și gazonul din incinta instituţiei, cu pistolul de înaltă presiune al autospecialei.

Am mai cântat o dată: “La mulți ani!” Și pentru Gabi, dar și pentru domnul Mugurel, asistentul de la școală, care, fix astăzi, împlinea câțiva anișori.

Am încheiat misiunea cu o energie debordantă, bună, primită de la micii școlari, care ne-au primit cu brațele deschise.

La mulți ani sărbătoriților zilei!” – ISU Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*