Vești pentru jucătorii din Călărași. Avem lista cu noile jocuri ale furnizorului Netent

Photo by Lee Thomas on Unsplash

Într-o industrie caracterizată prin dinamism și inovație, beneficiarii produselor se așteaptă la noutate și mai ales la calitate. Odată cu cererea și cu așteptările jucătorilor, fie ca vorbim de cei din Călărași sau împrejurimi, cresc și ofertele de jocuri. Mereu apar noi producători de jocuri, însă furnizorii de renume din industrie reușesc să țină pasul cu succes. Așa se întâmplă și în cazul furnizorului Netent. Jocurile sale sunt incluse în bonus casino 2023, dar pot fi jucate și cu ajutorul bonusurilor primite la efectuarea depunerilor.

Noile jocuri Netent

Netent e unul dintre furnizorii cunoscuți pentru calitate și pentru elementele de inovație aduse prin jocurile sale. Acestea includ caracteristici speciale, multiple combinații câștigătoare, dar și jackpoturi progresive și fixe. Iată cu ce noutăți a venit furnizorul Netent pe parcursul anului 2022.

  1. Cupcakes

Slotul Cupcakes a fost ultima lansare a furnizorului în anul 2022, mai exact în luna decembrie. Acesta are un RTP de 94,01 la sută și un câștig maxim de 2762x. Așa cum rezultă și din denumirea sa, dulciurile vor umple cele 6 role și 7 rânduri de joc.

  1. Wonders of Christmas

Lansat cu doar o lună înaintea slotului Cupcakes, Wonders of Christmas vine cu o tematică specifică Crăciunului. RTP-ul său este de 95,05 la sută și are un câștig maxim de 100.000x. Jocul conține și rotiri gratuite, dar și un multiplicator ce poate fi câștigat.

  1. Super Stars

Cu o structură de 5×5, jocul Super Stars este o oglindire a unei abordări moderne. Simbolurile 3D animate reflectă o dinamică plăcută. Jucătorii pot cumpăra caracteristicile și pot declanșa aleatoriu funcția de Extra Spin. RTP-ul jocului este de 96,08 la sută.

  1. Cornelius

Slotul are în prim plan o veveriță pe nume Cornelius. Jocul are o structură de 5×4 și conține simboluri Cash Drop. RTP-ul său este de 92,1 la sută și oferă un câștig maxim de 1051x. Chiar dacă rata de returnare la jucător nu e chiar grozavă, jocul are o grafică ce te îndeamnă să îl încerci măcar o dată.

  1. Bee Hive Bonanza

Bee Hive Bonanza e un joc în care albinuțele îți aduc câștig. Poți câștiga rotiri gratuite și poți dobândi câștiguri de maxim 5.000x. RTP-ul jocului este de 92,08 la sută.

  1. Space Wars 2 Powerpoints

Slotul are drept simboluri extratereștrii colorați care formează combinații câștigătoare. Poți obține un câștig de maxim 10.020x și are un RTP de doar 92 la sută. Jocul conține simboluri speciale Wild și Scatter, dar li bombe colorate care vor exploda. La colectarea a 1.000 de puncte Power, va fi declanșată runda bonus în care spațiul de joc se va extinde și în care vei primi și rotiri gratuite.

La ce să ne așteptăm de la Netent în 2023?

Netent a reușit să răzbată pe piață prin calitatea produselor sale, dar și prin elementele de diversificare. Având în vedere faptul că până acum am acesta a avut progrese uneori impresionante, pe viitor nu ne putem aștepta decât la mai multe sloturi calitative. Cu toții se așteaptă ca în 2023, furnizorul de jocuri Netent să vină cu mai multe jocuri cu care să își încânte jucătorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*