Eveniment special de Ziua Limbii Române: concert folk și poezie la Muzeul Municipal Călărași

Muzeul Municipal Calarasi
Muzeul Municipal Calarasi

În cinstea Zilei Limbii Române, Muzeul Municipal din Călărași se pregătește să găzduiască un eveniment cultural de excepție. În data de 31 august, începând cu ora 18.30, talentatul poet și cântăreț Ovidiu Mihăilescu va urca pe scenă pentru a oferi publicului un concert memorabil.

Cunoscut pentru versurile sale profunde și melodiile autentice de folk, cantautorul Ovidiu Mihăilescu promite să cucerească inimile audienței printr-un repertoriu variat.

„Vă invit, pe 31 august, să sărbătorim Ziua Limbii Române, la Muzeul Municipal Călărași, unde vom avea parte de câteva poeme și cântece. O să sărbătorim, sper, cu bucurie, această zi minunată”, a declarat artistul.

Evenimentul se anunță a fi un regal al muzicii folk și poeziei, oferind ocazia perfectă de a sărbători cultura și limbajul românesc într-o atmosferă artistică deosebită. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la prețul de 30 de lei și pot fi achiziționate direct din incinta Muzeului Municipal Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*